Nu sitter jag vid köksbordet och äter mjölk och kräm, typ det godaste som finns en varm sommardag. Jag har precis skjutsat hem simon och nu sitter jag och läser aftonbladet. det var varmt som tusan att jobba, men ändå en chill dag. Bjarne var ute och sjöng idag, riktigt fint vare hehehe. ikväll så blire att se fotboll, ingen har hört av sig så jag antar att jag inte ska spela. hoppas vi slår bureå nu!

sen har jag  några grattis att dela ut:

GRATTIS 1: Min kusin Magdalena fick en pojke i morse! hon har gått över tiden med en och en halv vecka, så det var kul att han ville titta ut nu! snart blire att fara och köpa babykläder, så himla kul. det var mitt andra kusinbarn, min kusin David har också en pojke som heter Dexter. undrar vad magdalenas ska heta :) Grattis iallafall, hoppas vi får komma och titta på honom snart!


GRATTIS 2: till Jens som tog KÖRKORT  idag! nu blire roadtrip till happis med gänget, nu då vi kan ha två bilar! ta det lugnt ute på vägarna nu jens!


GRATTIS 3: till mig som lyckades ramla med cykeln. jag fastnade med handen i en brevlåda och då var det platt pladask i asfalten. tur att ingen såg mig hehe.nej nu ska jag lägga mig och vila ett tag. hejs!

Sitter just nu vid matbordet och äter lunch. känns konstigt att äta nu, men jag börjar 11 idag och då får jag ingen lunch på jobbet. känns skönt att börja lite senare nu, så man får sova ut lite.

igår kväll for jag och simon till simons stuga för att där bli upphämtade av pappa på vattenskotern. vi for till halsön, där pappa, hans bror och min kusin pontus och hans tjej selina var. vi var där hela kvällen och bastade och träffade en galen bastuträskare som bastade  i typ 100 grader hehe. det var skönt att bara slappna av ett tag, och vara där det är tyst. vi for även ut en sväng på vattenskotern och det var skitkul! sen började klockan bli mycket, så vi begav oss hemåt.

idag är det jobb som gäller, och sen blir det eventuellt dm-match mot bureå ikväll. hoppas jag får spela, det finns ett par klasskamrater som det vore kul att slå hehe. nej nu ska jag fara, hejs!

nu är det dags för sängen, men först tänkte jag ´slänga ihop en liten lista som summerar helgen

x sol
x boviken
x volleyboll
x galen kines
x bilåkning
x r.i.p. michael jackson
x bilkurragömma
x falkträsket
x varmt
x gänget
x solbränna

en helt okej helg alltså, men både positiva och negativa saker...

nu säger jag god natt och hoppas att det inte blir allt för varmt imorgon, för det lär bli många timmar ute på turen. hejs!