nu är sista sista sista uppgifterna klara! FRIHET!

nu ska det bli bättre uppdatering här, hoppas jag :)

igår då jag var på coop så stod jag och läste på baksidan av en bok vid kassan. då börjar en gammal man prata med mig om böcker och lite allt möjligt. vi stod och pratade i ca 5 minuter och han var mycket trevlig. sen insåg jag hur osvenskt det egentligen är att stå och småprata med en människa som man aldrig träffat förut. men han ville bara ha ett litet samtal att fördriva tiden i kön till kassan med. uppskattade faktiskt att någon prata med.

dock har jag dåligt samvete att jag inte sa hej då då jag betalat. haha.random bild.

filmen var bra. bäst var det så liza minelli (70 bast) dansade hela "single ladies" dansen. snacka om pantertant! förutom det så innehöll filmen en massa kläder och sex. som det ska vara.

på bilfärden hem så hände det lite dramatiska saker. satt i framsätet då jag´känner hur det börjar killas på armen. hmm, undrar vad det var för något? EN STOR SKALBAGGE hittar jag på min handled. får panik och skriker och sparkar runt omkring mig. mamma får spel för hon tror att jag ser en björn eller något så hon tvärbromsar. ser den sprattla till igen på mitt ben - lika högt skrik. mamma körde 150 hem för hon ville inte att den skulle krypa på henne. friluftslivare my ass säger jag bara.ungefär så här såg den ut. fast några gånger större förstås! ;)