idag så kom det äntligen. mitt paket!! och det var inget litet paket heller, höll på att dö då jag skulle bära hem det för alla uppförsbackar!det här innehöll det iallafall: lusselängd och tropisk aromkaka (jag blev helt lyrisk då jag såg aromkakan. det smakar gud i munnnen då man äter det!) En chokladkalender, brunsås och en digestivekaka. köttbullar (!!!!) och denniskorv. förstår ni att jag var nästan i himlen då jag öppnade detta paket?!


jag fick även lättdryck i massor (åh vad bra, här smakar vattnet havsvatten så det behövdes verkligen!) en fet godispåse med mina favvosar, juleskum och ostkrokar! nu kan jag leva på det här ända till jag åker hem, guuuuuud så bra !
TACK IGEN MINA ÄLSKADE FÖRÄLDRAR!

Det finns verkligen sjukt mycket fåglar här. då menar jag svandammen gånger 100 ungefär. tecknet på att man är en stavangerbo är tydligen att man minst en gång blivit bajsad på huvudet av en fågel. jag vill inte bli en stavangerbo!

HEJ! jag behöver lite hjälp av mina kära vänner. jag behöver lite äldre bilder på oss i gänget, från typ 2007-2008! om någon har några bilder från när vi var hos linn (kommer ni ihåg?!) och liknande så får man gärna skicka dom till mig! behöver dom nämligen till en väldigt rolig sak som jag visar senare :)


skicka alla roliga, fula, fina, minnesvärda bilder till min hotmailadress!