tänk vad mycket jag hade gått miste om jag inte hade flyttat hit.

jag hade inte träffat så fina rumskamrater som jag haft, alla 13 av er.

jag hade inte haft ett jobb som jag trivts så underbart bra med.

jag hade inte lärt mig så mycket om mig själv.

jag hade inte träffat så många fantastiska människor.

jag hade inte sett så många vackra naturvyer.

jag hade inte uppskattat allt jag har hemma på samma sätt.

jag hade inte blivit den jag är idag.har egentligen inte så mycket jag ångrar, vilket jag är glad för. det finns som inget jag känner att jag skulle vilja ha ogjort så det är lite svårt att välja något här. men en sak som jag känner att jag borde göra mer är att umgås mer med farmor och mormor. de har som alltid funnits där men efter att morfar dog så upptäckte jag att de inte alltid kommer att finnas där. de sitter inne med så mycket visdom och historia som jag vill ta del av. jag har lärt mig så otroligt mycket av dem och mycket av det kommer jag kunna lära mina barn och barnbarn.

allt ifrån recept, till historier om deras barndom och saker de lärt sig genom åren har jag fått ta del av och det är jag så sjuk glad över. nu när jag kommer hem till skellefteå ska jag försöka umgås med dem så mycket som möjligt för man vet aldrig när jag får träffa dom igen.älskar som iallafall och längtar så mycket att få träffa dom! ♥

 älskade farmor

 och älskade mormor!
jag är väldigt enkel av mig. vanlig tshirt, jeans/shorts och så mina älskade palladiumskor. mysiga koftor och söta klänningar. gärna mörkblått. alltid haft något för mörkblått. till fest - höga skor och coolt linne/söt klänning.

gillar att läsa modebloggar och skulle gärna vilja ha kenzas eller angelica blicks garderob. men jag går som aldrig riktigt in i en trend som tex neonfärger eller spets, och jag orkar inte ha en massa smycken och leta massa vintage. önskar jag gjorde det men orkar inte lägga ner tid/pengar på sånt som ändå kommer bli omodernt om ett år.