johanna gjorde verkligen min dag i går då hon læmnade en lapp inne på toan dær det stod att jag skulle kolla under sængen. dær låg det avokado, guacamolemix, chips och kesam till mig, allt det som behøvs till guacamole som vi varit i stort sett beroende av den senaste tiden hær. ÅH, snacka om en god start på dagen!
Längtar att få åka upp till hemavan igen, chilla i stugan, bada i badtunnan under norrskenet, åka pudersväng uppe på fjällen och äta våfflor i syterskalsstugan. om inte allt för lång tid hoppas jag det händer :)

det ær med sorg i mitt hjærta som johanna åkte hem till sverige idag. tycker verkligen det ær så himla synd att hon åker hem då hon var min sister in crime hemma på østervåg 37. vi hade en mysig kvæll igår så vi satt och drack te och spelade alfapet. vi snackade om himmel och jord (mest jord, massa stællen vi skulle åka till kom vi fram till) och det var himla trevligt må eg si. men jag kommer træffa henne igen om inte allt før lång tid då jag ska møta upp henne i australien till våren, king på det!ses på andra sidan jorden babe!