nyss hemkommen efter en väldigt mysig middag på jekyll and hyde, en  restaurang som ligger ganska nära där jag bor. åt en hamburgare som var himla god och hade väldigt trevligt. personer som är lätta att prata med gör allting så mycket roligare och idag pratade vi verkligen om allt mellan himmel och jord. helt perfekt kväll som nu avslutas med en tidig natt för imorgon ska det upp och åkas puder i grand montets.
Så, efter resan till ikea skulle vi ta oss in till staden för lite shopping och sight seeing. det skulle vara lättare sagt än gjort skulle det visa sig. vi hade fått tips om en shoppinggalleria och ett parkeringshus som låg nära. men med en X5 med takbox så var det inte helt enkelt. det parkeringshuset, plus kanske de 7 andra vi provade, hade bara en takhöjd på 2 meter vilket resulterade i att vi körde i enkelriktad fil, parkerade på en bussparkering, backade in i en betongvägg, backade från parkeringshus, pekade åt höger och vänster och till sist hittar oss en parkering där det krävs fyra tjejer för att förstå hur man ska få ut en parkeringsbiljett ifrån. va de int ett äventyr så säj.men, vi kände att vi behövde belöna oss med kaffe efter denna jobbiga timme letandes efter en parkeringsplats så strabucks blev vårt första mål innan vi hittade till shoppinggatan och fick se vanliga kläder för en gångs skull. nagellack, en tröja, hudkräm och en eyelinervässare fick följa med hem, så jag är nöjd. dock hade vi bara 90 minuter på oss innan parkeringen gick ut så det blev ett väldigt snabbt besök i geneve. vi hann inte se särskilt mycket eftersom det var både dåligt väder och att vi hade fullt upp med att inte köra in i något så hit måste jag någon fler gång för det verkar som en jättefin stad! kul dag hade vi absolut iallafall!

lite bilder från igår då vi var på ikea i geneve. vi åkte iväg tidigt på morgonen för att sedan utan problem (faktiskt!) hitta till ikea. väl där väcks den svenska ådran i en och man blir nästan tårögd då man såg att skyltarna var skrivna på svenska och det fanns bilder på köttbullar. vi tog en runda där innan vi fick äta dom godaste köttbullarna jag ätit på länge. åh, tänk att lingonsylt, potatismos och sås kan vara så gott också! vi åt med andakt innan vi skulle bege oss vidare in mot geneve. mer bilder kommer :)