Fick min glossybox idag! Den näst sista jag får, men det är så himla roligt att få lite nya saker varje månad. Den här månaden fick jag nagellack, duschkräm och tvål, plus färgade linser för halloween! Ska bli kul att testa! Har tidigare fått typ hud och handkrämer, ansiktsmask och annat spännande. Dessutom är askarna Superfina så dom ska jag spara och göra något kul med :)

Nu har bloggen vilat alldeles för länge. Mycket spännande har hänt sen sist. berättar det i punktform:
 
* I fredags var jag på inskolning av Indoor Walking på , alltså som spinning fast med elipsmaskiner istället. Ganska kul var det, men då jag bara provat den en gång förr kan man minst sagt säga att det var jobbigt, svårt och jobbigt igen. Men det var bra att komma igång, nu slipar jag på ett pass som jag har uppkörning på nästa måndag och sen får jag förhoppningsvis börja ta på mig lite klasser även där. kul!
 
* I lördags hade jag det roligaste jag har haft på länge! Jag jobbade först lite på dan (inte det roliga) och sen så bar det av med fina gänget till umeå och david! Jag, lovisa, Jens, Simon, Rebecka och hennes kompis Magda var det som hälsade på. Vi började med att äta en icamiddag väldigt snabbt och improviserat och efter det gjorde vi oss klara och hade en sjukt kul förfest. Vi beställde taxi och åkte in mot stan till ett ställe där vi var typ en sekund innan vi åkte vidare till corona där vi dansade hela natten lång till mycket roligt musik faktiskt. det var även halloween så det fanns massa roliga bananer, mariosar, trollkarlar och vampyrer överallt så det var ju ganska festligt också.
 
 
Detta var dock enda bilden jag tog den kvällen, men den sammanfattar väl ganska bra stämningen tror jag.
 Åker dit snarast igen.
 
* Söndag var oerhört seg då vi vaknade vid nio i ett kokhett rum (vi sov fyra stycken i vardagsrummet varav jag låt på golvet på en matta och en jacka) men till fint väder så vi städade och sen gjorde oss klara för en runda på stan. dock så var lagerhouse och monki stängt, och det var egentligen bara dit jag ville så det blev inte så mycket mer av det. Jag tog upp sista bilden på min engångskamera också. Sen åkte vi hem.
 
 
* Vet att jag ser ut att vara gravid i åttonde månaden på bilden nedanför, det var en väldigt osmickrande bild ser jag nu. Jackan är iaf jättefin och med raksydd än gravidmagesydd i verkligheten iaf.
 
* Vet att det bara blir mobilbilder här nu och det är jättetråkigt men jag har fått virus på datorn så jag kan inte föra över några nya bilder till den vilket är jättejättesynd men så är det.
 
* Jag ska snart åka och jobba och det känns väl sådär roligt då vi ska rotborsta idag.
 
* Jag har tränat igenom nya corepasset som har premiär på 360 på måndag. Ett bra nytt pass och jag är mäkta stolt att jag faktiskt klarar av hela plankanlåten i slutet, brukar jag nästan aldrig klara! Kul att få lära mig passet även om jag inte fått något egen klass att vara instruktör på än, men kul att jag får vara med ändå!
 
* Vi ska till umeå på lördag och hälsa på david och jag kunde inte vara annat än peppad! tror det kommer bli så himla roligt!!