Gjorde du något 2013 som du aldrig gjort förut? Ja, en väldans massa saker! Jag körde på en sjufilig motorväg i Los Angeles, jag började studera på högskola, jag har flyttat in i min första alldeles egna lägenhet och jag har åkt bergochdalbana baklänges. Bland annat.

Genomdrev du någon stor förändring? Ja, att börja plugga var väl en rätt stor förändring. Eller den var en jättestor förändring till och med. Att sluta jobba och därmed sluta få en helt okej lön varje månad, att sträckläsa en bok om arbetslivets historia och bli bekant med 55 nya människor är inte något man gör varje dag. Men det är ett av dom bästa besluten jag tagit i mitt liv, gud vad roligt jag har haft den här hösten! Glad att jag för en gångs skull valt helt rätt från början!

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Näe! Inte i år heller! Men om ett par år tror jag det kommer ploppa ut barn från både höger och vänster.

Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?  2 datum minns jag väldigt tydligt. Den 28 december då vi flög in över New York, och fick se skyskraporna på Manhattan för första gången och Den 1 september då jag började skolan, då jag satt i en aula där faddrarna höll ett fejkuppror som jag inte alls uppfattade utan trodde att vi hade den mest speciella blandningen människor jag någonsin mött i vår klass. 

 
 

Dog någon som stod dig nära? Nej tack och lov inte!

Vilka länder besökte du? "bara" USA! Inte likt mig, jag brukar ju åka runt halva jorden på ett år. Förhoppningsvis så blir det lite fler 2014!

 

Bästa köpet? Usa-resan! Sjukt många fina minnen från den investeringen! Annars så måste jag säga min Dolce and Gabbanaparfym som jag köpte för 25 kr på loppis. Sjukt värt.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla människor runt omkring mig! Familj och vänner, gänget som alltid. Även dagen på Universal studios då vi var på Harry Potterlandet, har nog aldrig haft en lyckligare dag haha!

 

Saknar du något från år 2013 som du vill ha år 2014? Samma svar som förra året, någon att tycka om som tycker om en tillbaks!

Vad önskar du att du gjort mer? Vågat säga det jag tycker och känner.

Vad önskar du att du gjort mindre? Grubblat och funderat.

Favoritprogram på TV? Big bang theory som vanligt!

Bästa boken du läste i år? Vet inte om jag läst så många böcker förutom kurslitteratur hehe. Skärpning på det!

Största musikaliska upptäckten? Lorde och The Temper Trap.

Vad var din största framgång på jobbet 2013? Vet inte om jag haft så stora framgångar hehe. men det jag är så glad för är att jag hade så frunktansvärt kul. Älskade älskade 360, har aldrig haft så roligt på en arbetsplats förr!

 

största framgång på det privata planet? Att jag vågade gå min egen väg och flytta! 

Största misstaget? Att jag inte vågade säga nåt den 11 december till en person.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag var nog gladare. Förra sommaren var tuff, och det här året har varit jämnare. Fler dippar, men inte lika djupa, vilket gör att det inte känns riktigt lika tufft. Sen gjorde jag så många roliga saker i år med dom jag gillar, så det har nog gjort att jag känt mig gladare!

Vad spenderade du mest pengar på? Resor och allt i samband med skolstarten!

 
 

Något du önskade dig i present och fick? Ja! En massa fina saker till lägenhet och sånt!

Något du önskade dig och inte fick? Såklart! En massa saker, men kommer inte på något just nu, vilket kanske bara är bra haha!

Vad gjorde du på din födelsedag 2013? Den spenderades hemma i stan med en monsterfika med 13 av mina finaste vänner på kvällen. Jag fick ett apelsinträd och en jättefin mockajacka. Superälskade vänner!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Någon att tycka om och en lite högre träningsmoral!

 

Vad fick dig att må bra? Träning, hänga med vänner och släkt, och massor med solsken.

Vem saknade du? Alla i Skellefteå då jag är i umeå och alla i umeå då jag är i skellefteå.

De bästa nya människorna du träffade? Alla som går personalvetarprogrammet på umeå universitet!

Mest stolt över? Att jag fått VG på varje tenta hittils. Och att jag pallar att stå framför 70 pers och leda ett Bodypump-pass.

Högsta önskan just nu? Att julen blir mysig och att nästa år rymmer massa roliga saker.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Grubbla, fundera och tänka! Och kanske blogga lite bättre.

 
 

Kommentera

Publiceras ej