fick ett tidigt påsklov i dag i och med att vi är lediga imorgon. har ändå två uppgifter som ska in imorgon, men det är inte så farligt. med tanke på att det är sju veckor kvar av skolan så kan man härda ut.

veckan som vi har framför oss kommer att fyllas med träning och jobb. det känns bra att få både pengar och lite exercise måste jag säga. känns samtidigt skönt att få sova ut litegrann och slippa vara i skolan på ett tag.

har inget mer ointressant att berätta så jag avslutar med en dikt i dag med.

nu är det påsk
jag gillar inte att äta brosk
jag tycker om då det är åsk...a
min dag har varit full av bilar! när jag skulle till farmor efter skolan så var det lååång låång kö vid korsningen vid mackarna. vad det var som stoppade alla? ETT JÄVLA HUS!! det var någon som skulle transportera ett hus längs e4an som körde i seriöst 2 km i timmen.på väg hem från farmor (har varit hos farmor idag om det inte framgår av texten) så skulle jag köra över lejonströmsbron. det var kö till lilla rondellen vid bonnstan på ena sidan, bilar till mamma mia från ett annat håll och kö till kvantum på den andra sidan. 45 minuter tog det att ta sig över bron. hujedamiig!

nej, jag har fått nog av bilar för idag, lugnt sagt.

alarmet på min mobil ringde häromdan. 3 månader till London stod det. åhh jag får ångest bara jag tänker på det. jag VILL, jag VILL, jag VILL, jag VILL, jag VILL!


kan ingen med skitmycket pengar bara skänka en slant till någon av mina vänner?
kan inget litet pengatroll ge pengar till någon av mina vänner?
kan inte en pengafé lägga pengar bakom kudden hos någon av mina vänner?
kan inte en bankrånare gömma lite pengar hos någon av mina vänner?
kan inte jag bara åka till London med någon av mina vänner?