Är på Arlanda nu en natt innan det bär av till USA och new york! Sjukt att det är dags nu, var ju så himla längesen vi bokade! Skriver imorgon då vi är landade och klara i det stora äpplet. God natt!

Hade en otroligt mysig julafton i år. Som vanligt börhade det med julklappsletning på morgonen, hittade min sist som alla andra år men blev väldigt nöjd över morgonrocken som låg däri. Sen så blev det stök och stoj och sen kom farmor so ja och ragnar över på mat. Vi såg Kalle anka som var lite kortare i år och så fick vi oss en powernap som behövdes. Sen blev det julklappsutdelning! fick tekoppar, champagnekupor ock glas, sängkläder, kokbok,  ljus, spel och lite annat smått och gott. Blev iaf otroligt nöjd över klapparna i år! Sen åkte vi till frostkåge till kusinerna. Där fikade vi, spelade mitt nya spel som var himla roligt och sen även med andra ord som var en utmaning med en 85åring Med! Många skratt blev det även då vi körde julklappsleken och en tuff kamp om vinflaskorna och farmor som försökte fuska till sig choklad haha. Blev iaf en vinflaska och ett presentkort rikare. klen körde vi hem i vinterkylan och det var den julaftonen!
I slutet av augusti så blev jag vägd på 360 med deras speciella våg som skickar elektriska imulser genom kroppen och kan på så sätt mäta hur mycket muskler/fett/vatten man består av, och var dessa sitter. Hade en helt okej sammansättning i augusti med tanke på att jag vart på resande fot i tre månader och inte vart i närheten av någon träning. Hade 25,4% fett i kroppen och de var fördelade på ganska olika ställen och sammanlagt 31,6 kg muskler. Igår gjorde jag om mätningen och vilka framsteg jag gjort på 4 månader!
 
Jag har gått från 25,4% till 21,2% fett, och ökat muskelmassan med 2,7 kg! Väger exakt samma som förra mätningen, men har alltså bytt ut 2,5 kg fett mot 2,7 kg muskler! Sjukt stolt över mig själv, att den hårda träniningen faktiskt gett resultat! Det är armarna som har störst skillnad, och har även lyckats jämna ut styrkan (hade mer muskler på höger kroppssida än vänster) i både ben och armar. Sjukt kul att man kan mäta så här, och få sina resultat svart på vitt!
 
Nu åker jag ju iväg snart (wiho) och därför lär ju detta inte hålla sig uppe direkt. Ska prova väga mig igen när jag kommer hem, och strax innan sommaren, och försöka komma upp i resultatet jag har nu. Det blir mitt mål med vårträningen!