Två bilder från världens bästa helg i Umeå med världens bästa gäng. Vi skulle än en gång hälsa på david som hade matchledig helg (vi borde hälsa på varje helg han är ledig tycker jag!) och umgås och festa. Jag hade spinning på morgonen och efter att ha fördrivit lite tid i receptionen så åkte vi iväg. det blev en sväng på stan med lunch, och sen begav vi oss till davids lägga. Vi beställde mat, spelade 360 kinect och hade en king kväll. vi gick ut på corona där det inte var särskilt mycket folk, men det var väldigt roligt ändå. Vi åkte hem och somnade på soffan och sov ganska gott till alldeles för sent. Började med att läsa rumphistorien på aftonbladet och höll på att dö av skratt, perfekt start på bakisdagen. Vi städade lite och åkte sen och åt kebab på kebabnekajse (kanske bästa namnet på en restaurang ever) och sedan begav vi oss hemåt igen för för mig väntade spinning. King helg, men kan ju inte bli annat med gänget :)
 
Andra bilden förresten är så himla roligt. Simon och Rebecka hade med sig världens största madrass och den skulle absolut ligga överst i bilen enligt simon. Det var mycket stånk, stön och svordomar och hysteriskt skratt från min sida innan han och jens lyckades få in den i bilen. hahahahahahahaaaa säger jag bara!
 
är så arg så jag inte vet vad jag ska ta mig till. skulle julbaka tropisk aromkaka idag och så här bra gick det:
 
* Kollar receptet och ser direkt att det finns för lite socker. Försöker desperat leta socker i alla vrår och skåpar men icket.
 
* Åker till affären och köper socker.
 
* Receptet är i gram och inte i dl, tappar räkningen direkt då 420 gram socker ska upp. Pjuh.
 
* Lyckas få ihop en någorlunda smet efter att ha spillt mjöl, tappat räkningen igen och skvalpat ut halva smeten på bänken.
 
* Nu till trixet. Degen skulle upp i tre lika stora delar i såna där smörpapperspaket = jag superarg för jag kan inte göra såna paket och smeten smetade överallt och jäste över åt alla håll och kankter och självklart brännar jag mig genom ugnsvanten (!!) också.
 
* Nu är det bara smörkrämen kvar att göra efter en riktig pärs med smeten. Jag lär väl göra en rudolf andersson och tappa allt på golvet så vi tvingas byta golvplattor eller flytta.
 
Jag äääälskar julen.
Här kommer några bilder från branschkvällen i söndags.
 
Vi gjorde oss klara hos sofia på södergatan, hon har kanske världens bästa walk in closet med tillhörande sminkbord. Så. avundsjuk.
 
Även lovisa och olivia var där, taggade såklart!
 
Så åkte vi till carrie där resten av subborna befann sig. amiri drog uppstämningen med sin fina dans direkt.
 
 
 
 
 
Alla var nästan där!
 
Lena också!
 
 
Vi dansade subwaydansen. (såklart)
 
Här kastar vi soporna.
 
Amiri och emma och josse.
 
Jag och min ständige vapendragare och tillika bästis, lovisa.
 
Här tror jag vi dansar till Soulja boy (hur nu tusan det stavas)
 
Och lite allmändans och skönsång. dock är klockan kanske åtta en såndagkväll så det händer ju inte många gånger.
 
Såklart hanns lite gangnamstyle med.
 
 
Och här har vi oss, världens bästa subwaygäng!
 
 
Sen åkte vi till mollys som bjöd på utsökt tacobuffe och billiga cider. vi dansade ett par timmar men ville hinna till max innan det stängde så vid kvart i tolv kastade vi in handduken och avslutade med ett maxmål. underbar kväll med andra ord!