Förra veckan var tung med mycket i skolan, lite hemlängtan och noll matinspiration vilket resulterade i samma middag fyra dagar i rad. Det var en sån där vecka då man hoppas att måndag faktiskt kommer snabbt så man får börja om på nytt. Men, när man känner så finns en räddare i nöden. Träning.
 
I torsdags hade jag fyra pass på Iksu. Core och spinning klockan fyra, Indoor walking klockan sex och bodypump klockan åtta. Det skulle bli en lång eftermiddag och jag var väl egentligen inte allt för peppad på så mycket träning. Men så fort jag sätter på mig micen och hör första tonerna i musiken, är det som om något händer med mig. Jag blir lugn och avslappnad. Fokuserad och peppad på att ge medlemmarna det bästa dom kan få. Det är fantastiskt vad träning kan göra med mig, och det är därför jag håller det så varmt om hjärtat.
 
Efter spinningpasset kom en tjej fram till mig. Hon hade ett stort leende på läpparna och sa att jag hade det bästa passet på hela Iksu och att det var det roligaste passet hon någonsin hade gått på. Ni anar inte hur mycket dom orden värmde! Efter allt slit med att hitta låtar, nöta in passet, förmedla min träningspassion till de andra så gott jag kan och att leverera gång efter gång, så är det fantastiskt roligt att få höra något sånt. Motivationen går i taket, och det känns bra att veta att det jag gör faktiskt gör livet lite bättre för någon, som att mitt jobb faktiskt spelar lite roll i människors vardag.
 
Så efter detta så är mig kärlek till instruktörsyrket och träningen i sig starkare än någonsin. Jag känner att jag hamnat rätt och att det faller mig så naturligt att stå på scen och coacha. Jag hoppas att jag kommer känna samma sak då jag är färdigutbildad personalvetare, att jag hittat rätt. Att varje dag inleds med en längtan till att gå till jobbet, för exakt så känner jag varje gång jag går in genom dörrarna på gymet.

Kommentera

Publiceras ej